KONYA / ALTINEKİN - Sarnıç İlkokulu

Sarnıç İlkokulu

Sarnıç Köyü Altınekin/KONYA
Vizyon
Sürekli gelişen ülke ve dünya koşullarının gerektirdiği bilgi donanımına sahip milletimizin ve insanlığın temel değerlerini benimseyip yücelterek erdemli insanlar yetiştirmek.
Misyon
Misyonumuz,ulusun geleceğini tayin edecek kişileri şekillendirmek ulusun geleceğini şekillendirmektir.Eğitimde sürekli yenileşmeyi ve gelişmeyi sağlayarak ;insan merkezli eğitim anlayışıyla tüm okul ve kurumlarımızı eğitim,bilim ve kültür merkezi yapmak;bu merkezlerde çocuklarımıza dengeli ve iyi düzenlenmiş eğitim sunarak ,bütün potansiyellerini kullanabilmek üzere geliştirmek,iyi vatandaş olarak ,ailelerine,topluma ve ülkelerine karşı sorumlu bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal(Tüm gün)öğretim
Kömürlü Kalorifer Sistemi
İlçe ve ilden ulaşım kısıtlıdır.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Sarnıç Köyünde 200 hanesi bulunmaktadır. Geçim kaynakları hayvancılık ve çiftçiliktir.
İlçe merkezine uzaklık 9 km İl merkezine uzaklık 55 km